1. Főoldal
  2. Tükrök
  3. Dekorációs tükrök
  4. Kerek tükör keret nyomtatással Elefántcsont százszorszép
a varázsló betöltése
Kerek tükör keret nyomtatással Elefántcsont százszorszép

Kerek tükör keret nyomtatással Elefántcsont százszorszép

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencek közül
Fedezze fel a tökéletes összhangot a praktikum és a stílus között ezzel a lenyűgöző kerek dekoratív tükörrel, melyen egyedi 'Elefántcsont százszorszép' grafikus motívum díszíti a keretét.
Méret
Ø 50 cm
Ø 50 cm Ø 60 cm Ø 70 cm Ø 80 cm Ø 90 cm Ø 100 cm
Ár
0 HUF
Mennyiség:
- +
A feladás várható időpontja: 22.05.2024
Kosárba
Minőségbiztosítás
Többféle fizetési mód

Fedezze fel a tökéletes összhangot a praktikum és a stílus között ezzel a lenyűgöző kerek dekoratív tükörrel, melyen egyedi 'Elefántcsont százszorszép' grafikus motívum díszíti a keretét. Ez a különleges design tükör egyedülálló módja annak, hogy stílusos akcentust adjon otthonának, legyen szó hálószobáról, nappaliról, fürdőszobáról vagy akár a folyosóról.

 

Mérete, 50-100 cm átmérőjű, ideális választás bármely helyiség számára, ahol egy markáns dekoratív elemre van szükség. A keretén lévő 'Elefántcsont százszorszép' motívummal ellátott dekoratív tükör nemcsak gyönyörűen mutat, de praktikus is, tökéletesen tükrözve a modern életstílust és a design iránti elkötelezettséget.

 

Ez a kerek dísztükör úgy lett megtervezve, hogy univerzális és időtálló legyen. A keret nyomtatással ellátott tükör nemcsak a mindennapi használatra tökéletes, de hozzájárul otthona egyedi atmoszférájának megteremtéséhez is. Képzelje el, milyen elegánsan fog kinézni ez a fali dekor tükör otthonában, miközben egy kis művészi érintést is hozzáad a környezethez.

 

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy stílusos és praktikus kiegészítővel gazdagítsa otthonát. A kerek tükör, melyen a 'Elefántcsont százszorszép' motívumot viseli büszkén, tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék otthonukat egyedi és ízléses módon díszíteni.

Termékinformáció

♦ Tökéletesen sima felületű tükör

 

♦ Csiszolt üvegszélek

 

A tükörlap vastagsága: 4 mm

 

Összeszerelési rendszer: fém akasztó elemek

 

Elérhető méretek

♦ Ø 50 cm (tükör átmérője: Ø 36 cm)

 

♦ Ø 60 cm (tükör átmérője: Ø 46 cm)

 

♦ Ø 70 cm (tükör átmérője: Ø 56 cm)

 

♦ Ø 80 cm (tükör átmérője: Ø 66 cm)

 

♦ Ø 90 cm (tükör átmérője: Ø 76 cm)

 

♦ Ø 100 cm (tükör átmérője: Ø 86 cm)