Lustra do przedpokoju

Alak
Téglalap alakú tükrök
Kerek tükrök
Szabálytalan
Méret
Kis tükrök
Nagy tükrök
Méretek (téglalap alakú)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Méretek (kerek)
fi 40 cm
fi 50 cm
fi 60 cm
fi 70 cm
fi 80 cm
fi 90 cm
fi 100 cm
Méretek (szabálytalan felhők)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Méretek (lustro ścięte)
63x70 cm
70x80 cm
74x90 cm
84x100 cm
Méretek (organikus)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm

Előszobai tükrök

Az előszoba tükrök meghívó eleganciája: az otthon kapuja

Lépjen be az előszobatükör kínálatunk világába, ahol minden darab úgy lett megalkotva, hogy tökéletesen üdvözölje önt és vendégeit otthonában. Az előszoba vagy folyosó az otthon első benyomásának helyszíne, és a megfelelő tükör kiválasztása kulcsfontosságú ebben a térben. Kínálatunk magában foglalja a modern keret nélküli tükröket, a klasszikus fehér vagy fekete keretes tükröket, valamint a led-es háttérvilágítással ellátott elegáns darabokat. Ezek a sokoldalú tükrök minden stílusú előszobába vagy folyosóba illenek, legyen az modern vagy klasszikus lakberendezési forma, biztosítva a funkcionális kiegészítő szerepét.

Eredmények: 42

 

A tökéletes előszoba tükör kiválasztása - stílus és praktikum

Az előszoba tükrök kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tér méretét és a lakberendezési stílust. A keret nélküli tükrök modern és letisztult megjelenést biztosítanak, ideálisak a minimalista vagy modern előszobák számára. A klasszikus fehér vagy fekete keretes tükrök hozzáadnak egy elegáns és időtlen érzetet, tökéletesen illeszkedve a hagyományosabb stílusú terekhez. A led-es háttérvilágítással ellátott tükrök egyedi hangulatot teremtenek, ideálisak azok számára, akik szeretnék kiemelni előszobájuk vagy folyosójuk különleges jellegét. A különböző méretű és formájú tükrök lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az előszobájához leginkább illő darabot, legyen szó egy szűk folyosóról vagy egy tágas előszobáról.

Az előszoba tükrök szerepe az otthoni dekorációban

Az előszoba tükrök nem csak a praktikus szükségleteket elégítik ki, hanem jelentős szerepet játszanak az otthoni dekorációban is. Egy jól megválasztott tükör segít tágítani a teret és fokozni a természetes fényt, így világosabbá és barátságosabbá téve az előszobát. A tükör elhelyezését is fontos megfontolni: egy magasabban elhelyezett tükör a térérzet növelésére szolgál, míg egy alacsonyabban elhelyezett tükör közelebb hozza a tükröződő elemeket, így személyesebbé téve a teret. Az előszoba tükrök tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy stílusosan és funkcionálisan üdvözölje otthonába lépő vendégeit, miközben egyedi karaktert ad az előszobának.