Szín
Haditengerészet
Kék
Lila
Zöld
Narancs
Piros
Rózsaszín
Türkiz
Barna
Bézs
Gyöngyszem
Szürke
Ezüst
Fekete
Aranysárga
Fehér
Sokszínű
Tejszínes
Fekete és fehér
Alak
Téglalap alakú tükrök
Kerek tükrök
Félkör alakú tükrök
Szabálytalan
Ovális
Méret
Kis tükrök
Nagy tükrök
Méretek (téglalap alakú)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Méretek (kerek)
fi 40 cm
fi 50 cm
fi 60 cm
fi 70 cm
fi 80 cm
fi 90 cm
fi 100 cm
Méretek (félkör alakú)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Méretek (szabálytalan felhők)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Méretek (ovális)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Méretek (lustro ścięte)
63x70 cm
70x80 cm
74x90 cm
84x100 cm
Méretek (organikus)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
Méretek (szabálytalan könnycseppek)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Méretek (dekoratív folt)
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Tükrök

A dekoratív fali tükrök nem csupán funkcionális tárgyak, hanem egyedi stílusjegyek és kifejező design elemek is, amelyekkel otthonunk minden szegletét megtölthetjük. Ezek a tükrök, a klasszikus keretektől kezdve a modern, minimalista formákig, különböző stílusokban kaphatók, hogy illeszkedjenek minden enteriőr dizájnhoz. Egy jól megválasztott tükör nem csak tágítja a teret és fokozza a fényt, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz a helyiségnek, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy előszobáról. A fali tükrök választéka széles, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot, legyen az egy letisztult, modern darab vagy egy gazdagon díszített, klasszikus design.

Eredmények: 403

A fali tükrök funkcionális és dekoratív szerepe

Fali tükrök sokkal többet nyújtanak, mint pusztán a tükörkép megjelenítését, számos fontos dekoratív és funkcionális szerepet töltenek be otthonainkban. Funkcionálisan, a tükrök képesek teret és mélységet adni a szobáknak, valamint javítani a természetes fény eloszlását, ezzel világosabbá és tágasabbá téve a teret. Dekoratív szempontból pedig, a tükrök stílust és eleganciát hoznak a helyiségekbe, hangsúlyozzák a belsőépítészeti jellemzőket és akár műalkotásként is funkcionálhatnak.

A tükör választása a belső térhez

Hagyományos formájú tükrök: időtlen elegancia

A hagyományos formájú tükrök, mint a szögletes vagy kerek, fehér vagy fekete keretekkel, időtlen eleganciát sugároznak. Ezek a tükrök tökéletesen illeszkednek a klasszikus, hagyományos belső terekbe, ahol a finom részletek és a letisztult színpaletta dominál. Egy jól megválasztott fehér vagy fekete keretes tükör harmonizál a szoba többi elemével, kiemelve annak eleganciáját anélkül, hogy elvonja a figyelmet a többi dekorációról.

Modern és minimalista tükrök: újító megjelenés

A szokatlan formájú, modern tükrök, valamint a keret nélküli minimalista tükrök újító megjelenést kölcsönöznek a modern vagy kortárs belső tereknek. Ezek a tükrök tökéletes választások lehetnek minimál stílusú otthonok számára, ahol a letisztult vonalak és az egyszerűség dominál. Egy keret nélküli vagy szokatlan formájú tükör hozzájárul a helyiség modern atmoszférájához, létrehozva egy elegáns, mégis egyszerű vizuális pontot.

A tükörkollekció sokszínűsége

Merüljön el a tükrök lenyűgöző világában, ahol a formák és stílusok gazdagsága várja. Kínálatunk a négyzet, téglalap, kerek, félkör, szabálytalan és csepp alakú tükrök széles skáláját foglalja magába, így biztosan megtalálja azt, ami tökéletesen illeszkedik otthona hangulatához. Minden tükör különleges karakterrel rendelkezik: a letisztult, modern vonalvezetésű daraboktól kezdve a klasszikus eleganciáig, minden darab gondosan kerül kiválasztásra, hogy kielégítse az Ön ízlését és stílusát. Ezek a tükrök nem csak a falak díszei lehetnek, hanem a belső tér központi elemeivé is válhatnak. A különböző formák lehetővé teszik, hogy kreatívan játszhasson a térrel, egy szabálytalan vagy csepp alakú tükör például egyedi és avantgárd érintést adhat a helyiségnek. Továbbá, a különböző méret- és keretválasztékok biztosítják, hogy mindenki megtalálja a tökéletes darabot, legyen szó egy kis hálószobáról vagy egy tágas nappaliról. Egy tükör nem csak funkcionális eszköz, hanem egy művészeti alkotás is, amely új dimenziót és mélységet ad otthonának.

Led-es háttérvilágítású tükrök - ideális a fürdőszobába

A LED-es háttérvilágítással rendelkező tükrök különleges figyelmet érdemelnek a maguk lenyűgöző kombinációjával a stílusos megjelenésnek és a praktikus funkcionális jellemzőknek. Ezek a tükrök nem csak hatékony megvilágítást biztosítanak, ami elengedhetetlen a precíz sminkfelvitelhez vagy borotválkozáshoz, hanem elegáns, meleg fényükkel kellemes hangulatot is teremtenek. A LED-es világítás energiatakarékos, hosszú élettartamú és egyenletes fényt biztosít, így tökéletesen kiegészíti a modern fürdőszoba dizájn elemeket. A fürdőszobákban a megfelelő világítás kulcsfontosságú, és ezek a tükrök pontosan ezt a célt szolgálják. Továbbá, a LED-es világítás hozzáadása a tükrökhöz modern és friss megjelenést kölcsönöz, ami tökéletesen illeszkedik a kortárs fürdőszoba enteriőrökbe. Legyen szó reggeli rutinról vagy egy pihentető esti fürdőzésről, ezek a tükrök nemcsak praktikusak, hanem az otthoni wellness élményt is fokozzák. Azok számára, akik szeretik a finom, de hatékony design elemeket, ezek a LED-es háttérvilágítású tükrök ideális választást jelentenek, emelve a fürdőszoba funkcionális és esztétikai színvonalát egyaránt.

Keret választékok - keret nélküli vagy klasszikus stílusban

Minden tükör típusunk elérhető keret nélküli kivitelben, ami ideális választás a modern és minimalista enteriőrök számára. Ezek a keret nélküli tükrök tiszta és egyszerű vonalvezetésükkel kiemelik a tér letisztultságát, miközben diszkréten hozzájárulnak a helyiség eleganciájához. A minimalista design szerelmesei számára ezek a tükrök tökéletes választást jelentenek, mivel a hangsúlyt a funkcióra és az egyszerűségre helyezik, anélkül, hogy feláldoznák a stílust. Ezenfelül, a kerek, négyzet és téglalap alakú tükrök is elérhetők elegáns fehér vagy fekete kerettel. Ezek a keretek hozzáadnak a tükör klasszikus vagy modern jellegéhez, és tökéletes választást nyújtanak azok számára, akik egy kis színbeli kontrasztot vagy vizuális hatást szeretnének hozzáadni a terükhez. A fehér keretek frissességet és világosságot visznek, míg a fekete keretek drámai és határozott megjelenést biztosítanak, így könnyen illeszkednek a különböző design irányzatokhoz és személyes stílusokhoz. Mind a keret nélküli, mind a keretes tükrök több méretben és formában kaphatók, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a helyiségéhez és stílusához leginkább illő darabot. Legyen szó egy letisztult fürdőszobáról, egy elegáns nappaliról, vagy egy modern hálószobáról, a keretek sokfélesége lehetővé teszi, hogy a tükör ne csak a tér része, hanem annak kiemelő eleme is legyen.

Méretválaszték - tökéletes illeszkedés minden térhez

Kínálatunkban minden tükörtípus többféle méretben elérhető, biztosítva ezzel, hogy mindenki megtalálja a tökéletes méretű és stílusú tükröt otthonába vagy irodájába. Akár egy kis helyre való kompakt tükröt keres, ami diszkréten illeszkedik a térbe, akár egy nagyméretű, domináns elemként funkcionáló darabot, amely magára vonja a figyelmet és meghatározza a szoba karakterét, választékunkban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Ez a széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy minden helyiségben a megfelelő arányokkal rendelkező tükröt helyezzen el, legyen szó egy szűk előszobáról, egy tágas nappaliról vagy egy intim hálószobáról. A kis méretű tükrök tökéletesen alkalmazhatóak kisebb falakon, folyosókon vagy mellékhelyiségekben, ahol a tér optimális kihasználására van szükség. Ezzel szemben a nagyobb tükrökkel viszont dramatikus hatást érhet el, különösen nagyobb helyiségekben, ahol a tükör képes tágítani a teret és fokozni a fényt. Minden méretválasztékban figyelembe vesszük a különböző stílusirányzatokat és design igényeket, így biztosíthatjuk, hogy a tükrök nem csak a méretben, hanem a megjelenésben is tökéletesen illeszkedjenek az Ön otthonának stílusához. Az elegáns, keretezett tükröktől kezdve a modern, keret nélküli darabokig, minden tükörünk a funkcionalitás és a design harmóniáját képviseli, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő tükröt.