Típusai
Négyszögletes
Kerek
Dupla
Hatszögletű
Átlátszó
Szín
Haditengerészet
Kék
Lila
Zöld
Narancs
Piros
Rózsaszín
Türkiz
Barna
Bézs
Szürke
Ezüst
Aranysárga
Fekete
Fehér
Sokszínű
Tejszínes
Fekete és fehér
Sárga

Üveg vágódeszkák különféle motívumokkal

Az üveg vágódeszkák nem csupán praktikus kiegészítői a konyhának, hanem lenyűgöző dekoratív elemek is. Különféle motívumokkal ellátott modelljeink között megtalálhatja azt, amely tökéletesen illeszkedik konyhája stílusához. 

Eredmények: 2423

Varázslatos üveg vágódeszkák motívumokban

Fedezze fel a varázslatot konyhájában ezekkel a lenyűgöző üveg vágódeszkákkal, amelyek egyedi motívumokkal vannak ellátva. Minden darab egy külön műalkotás, amely nem csak funkcionális, de kifejezetten dekoratív is. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék konyhájukat egy személyes érintéssel felruházni. A tűzhely fedőlapok ezen változatai ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így kiválóan használhatók forró edények alátétjeként is. 

Legyen szó modern absztrakt mintákról vagy klasszikus természetábrázolásokról, ezek a tűzhelyvédők nem csak a vágás során kínálnak kiváló felületet, hanem a meleg ételek tálalásakor is megállják a helyüket. Edzett üvegből készült, így garantálják a hosszú távú használatot.

Egyedi üveg vágódeszkák eklektikus mintákkal

Ha valami igazán egyedire vágyik, válassza az eklektikus mintákkal díszített üveg vágódeszkáinkat. Ezek a főzőlap védő üveglapok minden konyhát egyedülállóvá tesznek, köszönhetően a széles mintaválasztéknak, amely az avantgárdtól a hagyományosig terjed. Az edzett üvegből készült deszkák nem csak tartósak, hanem könnyen tisztíthatóak is, így az esztétikum mellett a praktikum sem marad el.

Stílusos üveg vágódeszkák különleges díszítésekkel

A stílusos üveg vágódeszkák különleges díszítésekkel igazi szemkápráztató kiegészítői lehetnek konyhájának. Legyen szó geometriai mintákról, virágmotívumokról vagy modern grafikai elemekről, ezek a tűzhelyvédők garantáltan felhívják magukra a figyelmet. Nemcsak szépek, de multifunkcionálisak is: használhatja őket vágódeszkaként, tálalólapként vagy akár dekoratív tűzhely fedőlapként is.

 

Luxus üveg vágódeszkák különleges grafikákkal

A luxus üveg vágódeszkák különleges grafikákkal azok számára készültek, akik nem elégszenek meg a középszerűvel konyhai eszközeik terén. Ezek a lenyűgöző darabok nemcsak hogy kiemelkedő minőségű edzett üvegből készültek, de olyan egyedi grafikákkal rendelkeznek, amelyekkel azonnal magára vonzza a tekinteteket. Ideális választás, ha a funkcionalitást és a design-t egyaránt fontosnak tartja. Az ilyen típusú főzőlap védő üveglapokkal biztos lehet benne, hogy konyhája a modern elegancia és stílus megtestesítője lesz.