Szállítás és fizetés

Szállítás Turkomata.hu

A termékeink egyéni megrendelésre készülnek. A megrendelés teljesítési ideje 3-4 munkanap a megrendelés visszaigazolásától számítva.
A teljesítési időszak kezdetének a megrendelés teljesítésre való felvételét visszaigazoló üzenetnek a megküldése tekintendő. Ez a megrendelésre vonatkozó összes információ átvételét követően történik. A kiküldés időpontja minden alkalommal a termékkártyán szerepel a megrendelés során. Ehhez hozzá kell adni 1-3 munkanapot a futár számára.
Nagy hangsúlyt teszünk a küldött csomagok biztonságára. Ön a megrendelt terméket szép és esztétikus csomagolásban kapja meg.
A küldemény költsége a megrendelésnél kerül kiszámításra és a vásárolt termékek mennyiségétől függ.

Fizetés

Tükromata Lengyelország üzletben lehetőséget kínálunk az Önnek megfelelő fizetési mód kiválasztására:
- utánvételes fizetés - a megrendelést kifizetheti a futárnál közvetlenül, a csomag átvételekor;
- fizetés a PayU rendszerben - ezen fizetési mód kiválasztása után átirányítjuk Önt a bankjának bejelentkezési oldalára. A fizetés teljesítése után az eszközök azonnal megjelennek a mi bankszámlánkon.
- fizetés a PayPal rendszerben - a fizetés teljesítése után az eszközök azonnal megjelennek a mi bankszámlánkon.
A teljesítési időszak kezdetének a megrendelés teljesítésre való felvételét visszaigazoló üzenetnek a megküldése tekintendő. Ez a megrendelésre vonatkozó összes információ átvételét követően történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy az utánvétes fizetés összege nem haladhatja meg az 51.555 HUF. Ezen összeg feletti megrendeléseket a teljesítés megkezdése előtt teljes egészében ki kell fizetni.