Méret
Kis tükrök
Nagy tükrök
Méretek (szabálytalan felhők)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Méretek (lustro ścięte)
63x70 cm
70x80 cm
74x90 cm
84x100 cm
Méretek (organikus)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
Méretek (szabálytalan könnycseppek)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Méretek (dekoratív folt)
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Alak
Szabálytalan

Szabálytalan tükrök

A szabálytalan alakú tükrök különleges varázsa

Fedezze fel a szabálytalan alakú tükrök izgalmas világát, ahol az aszimmetrikus formák és a design művészet találkozik. Ez a kategória magába foglalja az organikus tükröket és a csepp alakú darabokat is, melyek minden egyes darabjukkal egyedi és különleges karaktert hordoznak. A keret nélküli kialakítás és a változatos méretválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára ideális tükröt, legyen szó kis helyiségről vagy tágasabb terekről.

Eredmények: 35

Organikus formák a modern térben - az aszimmetrikus tükrök

Az organikus tükrök egyedi formájukkal azonnal magukra vonzzák a tekintetet. Az aszimmetrikus, természet által inspirált vonalak tökéletes ellentétet alkotnak a modern, geometrikus enteriőrökkel, így egy különleges vizuális élményt nyújtva. Ezek a tükrök nem csupán funkcionális elemek, hanem a helyiség díszítői is, tökéletesen kiegészítve a modern otthonokat vagy stílusos irodákat.

Led-es megvilágítás - funkcionalitás és stílus

A szabálytalan alakú tükrök között számos modell rendelkezik led-es háttérvilágítással, ami nem csak praktikus megoldás a mindennapi használat során, hanem különleges hangulatot is teremt. Ezek a tükrök tökéletes választást jelentenek a fürdőszobákba, ahol a megfelelő világítás kulcsfontosságú, de ugyanígy lenyűgöző megjelenést biztosítanak a nappaliban, hálószobában vagy akár a bejárati előszobában is. A led-es világítás energiatakarékos és hosszú élettartamú, így nem csak stílusos, hanem fenntartható választás is.

Egyedi alakok - a szabálytalan tükrök sokoldalúsága

A szabálytalan, sokkallatlan tükrök formája lehetőséget ad arra, hogy kreatívan alakítsa ki a teret. Ezek a tükrök, legyen szó csepp alakúról vagy más organikus formákról, igazi művészeti alkotásként funkcionálnak. Az egyedi alakú tükrökkel olyan különleges elemet adhat otthonának, ami nem csak a falak díszítője, hanem a beszélgetések középpontjába is kerülhet. Az aszimmetrikus vonalak és a különféle méretek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a tökéletes darabot, amely harmonizál a személyes stílusával és a belső térrel.