1. Főoldal
  2. Tűzhelyvédő üveglapok
  3. Tűzhelyvédő üveglap Szürke színű
a varázsló betöltése
Tűzhelyvédő üveglap Szürke színű

Tűzhelyvédő üveglap Szürke színű

Hozzáadás a kedvencekhez Eltávolítás a kedvencek közül
A Tűzhelyvédő üveglap Szürke színű nem csupán praktikus kiegészítője a konyhának, hanem dekoratív elemként is funkcionál, mely eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz a térnek.
Méret
60x52 cm
60x52 cm
Ár
0 HUF
Mennyiség:
- +
A feladás várható időpontja: 22.05.2024
Kosárba
Minőségbiztosítás
Többféle fizetési mód

A Tűzhelyvédő üveglap Szürke színű nem csupán praktikus kiegészítője a konyhának, hanem dekoratív elemként is funkcionál, mely eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz a térnek. Az edzett üvegből készült, kiváló minőségű termék kifejezetten arra tervezték, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek és megvédje a tűzhely felületét a karcolásoktól, ütődésektől. A sima, fényes felület nem csupán esztétikai előnyökkel bír, hanem higiénikus választás is, mivel rendkívül könnyen tisztítható; egy nedves törlőkendővel vagy szappanos vízzel pillanatok alatt eltávolítható róla a szennyeződés.
Az Tűzhelyvédő üveglap Szürke színű stílusos megjelenése minden konyha dísze lehet, legyen szó modern vagy klasszikus berendezésről.

 

Termékleírás


Anyag: 4 mm vastag Float típusú edzett üveg

Nyomtatás: Latex - környezetbarát

 

 

A termék jellemzői

 

♦ Tartósság - Az edzett üveg jelentősen keményebb és ellenállóbb a repedésekkel és karcolásokkal szemben, mint a hagyományos üveg. A hőkezelési folyamat növeli az ütésállóságát és a hőmérséklet-változásokkal szembeni ellenállását.

 

♦ Esztétika - Különféle mintákban és színekben kapható, a konyhai vágódeszkák karaktert és stílust adhatnak bármely konyhának. A minták modern és klasszikus stílusban is kaphatók, különböző ízlésekhez és igényekhez igazodva.

 

♦ Higiénia és biztonság - Az edzett üveg nem porózus, ami azt jelenti, hogy nem szívja be a szagokat és a baktériumokat, így különösen higiénikus választás a konyhához. Emellett könnyen tisztítható.

 

♦ Hőállóság - Ezek a deszkák hőállóak, ami azt jelenti, hogy meleg edények alátéteként használhatók anélkül, hogy kockázatot vállalnának a károsodásra.

 

♦ Vízállóság - Az üveg vízálló, ami védelmet nyújt a nyomtatásnak az esetleges kiömlések ellen.

 

♦ A szín és a minta tartóssága - A minták ellenállóak a fakulásnak és a kopásnak, biztosítva a termék hosszú távú esztétikáját.

 

♦ Sokoldalúság - A vágáson kívül ezek a deszkák elegáns tálaló tálként is szolgálhatnak snackek, sajtok vagy gyümölcsök szervírozására, stílust adva a partik és találkozók során.

 

♦ Csúszásgátló lábak - A deszkák csúszásgátló gumilábakkal vannak ellátva, amelyek stabilitást biztosítanak vágás közben és védelmet nyújtanak a munkalap karcolódás ellen. A biztonság és a felhasználói kényelem az első! 

 

További információk

1. A kész termék árnyalatai enyhén eltérhetnek a monitor kalibrációjától, a nyomdagéptől és a használt tinta típusától – a színárnyalatok enyhe különbsége nem ok a reklamációra.

 

2. Saját gyártásunknak köszönhetően grafikai módosításokat is végrehajtunk kérésre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a grafikai módosítások meghosszabbíthatják a rendelés leadásának idejét.

 

3. Emlékezzen rá, hogy nyomtatott konyhai vágódeszkát vásárol. Olyan motívumok, mint a csillám, arany, ezüst, beton, márvány, rozsdás lemez, fa stb., nyomtatottak, és megjelenésükben eltérhetnek a valódi tárgyaktól.

 

4. Gázfőzőlap esetén javasolt a 20 cm-es minimális távolság a égőktől, mivel a nyomtatás károsodhat.

 

5. A fényképeken látható fényvisszaverődések nem részei a motívumnak, ez a fény üvegről való visszaverődésének hatása.

 

6. A konyhai vágódeszkát nem szabad a falra ragasztani. Konyhai paneleink ebben a funkcióban kiválóan megfelelnek.

 

7. A standard termékek edzett üvegből készülnek - nem lehet őket megmunkálni. Ha méretváltoztatásra van szüksége, kérjük, értesítsen minket.